Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Ciao Róma!

Ciao Róma!


- Az örök város
- Minden út Rómába vezet
- Róma sem egy nap alatt épült
- Rómát látni és meghalni
- Rómában élj úgy, mint a rómaiak
- Róma a világ köldöke
és még sorolhatnánk, egy biztos: mindenkinek eszébe jut valami, ha az olasz fővárosra gondol, legyen szó a Pápáról, a gazdag történelméről, a gasztronómiáról vagy a szerelemről. A macskaköves utcáin sétálgatva, vagy egy kávézó teraszán ücsörögve, bármerre nézünk, érezhetjük a Dolce Vitat.

Nekünk ezek juttottak eszünkbe: Vespa, Ristoretto, Pápai audencia, Aperol Spritz, Angyalvár, Gucci, Andrea Bocelli, iramisu, Totti, Colosseum és az elmaradhatatlan pizza. Arrivederci,Roma!
 A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk