Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Costa Pacifica 11 napos hajóút

Új vízekre eveztünk...

 

Szó szerint, hiszen életünk első hajó útja volt. Tenerife, Lanzarote, vagyis a Kanári-szigetek, Marseille, Malaga, Madeira, Róma, még felsorolni sem kevés, azokat a helyeket ahol a hajó kikötött,  nem pedig átélni ezeknek a csodás helyeknek a  hangulatát, kultúráját. Mindenhol eltöltöttünk kb. fél napot, rengeteg programot szervez maga a hajótársaság is 1-1 helyszínen, de ha a hajót nem hagyja el az utas, akkor is talál minden napszakban, minden korosztálynak megfelelő programot, elfoglaltságot, még a kisgyermekes családok is, (mint mi) reggeltől estig jobbnál jobb animátori előadások, show műsorok, gyerek programok, színház műsorok, tánc mulatságok és kabarék azok, ahova a hajón utazók részt vehetnek térítés mentesen. Igaz az a mondás a tenger-, vagy óceán járó hajókra, hogy egy igazi úszó luxus szálloda. Beleszerettünk a hajózás műfajába, felejthetetlen és megszámlálhatatlan élményekkel gazdagodtunk!

Köszönjük TENSI, köszönjük COSTA!A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk