Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Maldív-szigetek, amikor az álom valóra válik

Utasunk élménybeszámolója:

 A Maldív-szigetek, mára már az a hely, ahova szinte már mindenki vágyik, okkal! Lélegzet elállitó az a színvilág, ami ott várja az embert, legyen szó a homok fehérségéről, a tenger kékségéről vagy a naplemente sokszínűségéről...ezt tényleg egyszer mindenkinek látnia kell!!!! 
A Tensis lányok pedig segítenek Nektek is eljutni oda! ;)   

Ajánlatkérés


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk